Ploeteren in de Duinen

Een nieuw parkoers, weersvoorspelling met regen, kortom de juiste ingrediënten voor een echte cross. Het weer viel achteraf wel mee, of tegen voor sommigen maar dat mocht de pret niet drukken. Nadat alle administratieve handelingen bij het wedstrijdsecretariaat waren afgerond, speciale dank aan Rik, Michiel en Rens hiervoor, kon Erwin net op tijd beginnen aan zijn 9200m in de Drunense Duinen. Nikki was net daarvoor al gefinisht en tevreden over haar prestatie.

Hierna was het de beurt aan Rik en Michiel, Rik eindigde net achter Michiel en was, na zijn uitvalbeurt vorige week, zeker niet ontevreden. Voor Enzy was het zijn eerste cross en samen met Xander behaalde hij zo maar het podium, echt top. De toon was gezet voor de overige pupillen en junioren. Hierna was het de beurt aan de U14: Rens, Lander, Stan, Daan, Jan streden samen voor de punten van het regio klassement. Stan haalde het podium en ondanks de pijntjes van de voetbalwedstrijden zaterdag, liepen Daan en Jan ook een degelijke uitslag, gevolgd door Rens. Lander was helaas ziek geweest en legde zijn focus op het uitlopen en dat ging prima.

Amber en Juul mochten de dag afsluiten en konden tevreden terug kijken op een mooie cross. Uiteindelijk konden we in de regen naar huis waar de warme douche stond te wachten.

Volgende week de Maresia cross, de cross der crossen, helaas zonder junioren die een weekendje op ‘trainingskamp’ gaan.

Uitslagen: https://my.raceresult.com/223704/results

Foto’s Nikki en Patricia: https://photos.app.goo.gl/92rVm9MZZ1wiJgCQA

Foto’s: https://photos.app.goo.gl/oXYktXkiNUHqbjHW8

Reageren

Vul het antwoord in om te kunnen verzenden! *