Programma feest weekend Gloria Atletiek 14 en 15 april a.s

 

2018 kan nu al de boeken in als zijnde een heel bijzonder jaar voor Gloria Atletiek.  Na de grandioze opening van ons clubgebouw in februari en het 40 jarig bestaan in mei is het aankomend weekend tijd om te feesten! We starten op zaterdagmiddag 14 april om 17.00 uur met een super gezellig feestje voor onze jongste leden. Kom allemaal lekker dansen en frietjes eten! Voor de leden van Gloria Atletiek hebben we op zaterdagavond een gezellig feestje waarbij ook de junioren en introducees van harte welkom zijn.

Voor de zondag hebben we een gevarieerd programma met echt voor ieder wat wils. Van jong tot oud kan zich uitstekend amuseren, vanaf 9.30 bij het ontbijt tot 17.00 bij de trekking van de loterij en de prijsuitreiking van de 6-kamp.

De 6-kamp start op zondag 15 april om klokslag 11.00 uur. 13 teams met aansprekende namen als; Geweld van Weld, Klappende klapzolen, ge-Weld-ig, Goan meej die banaon en De Gabbers, gaan in twee categorieën met elkaar de strijd aan op wiebeltorens, stormbanen en allerlei andere uitdagingen. De volwassenen strijden om een beker en eeuwige roem. Voor alle deelnemers onder de 12 jaar hebben we aan het eind van de dag een kleine verrassing. Het gaat vooral om gezelligheid, fun en plezier!

Bent u niet zo sportief? Geen probleem! Natuurlijk bent u welkom om te komen kijken naar de kapriolen van de deelnemers van de 6-kamp, maar ook kunt u een wandeling door het bos maken en allerlei foto’s uit de oude, maar ook recente doos van de atletiek tegenkomen. De foto-zoektocht is op zondag 15 april heel de dag te lopen. Ook voor de jongste bezoekers is op het veld een hoek ingericht waar ze lekker bezig kunnen zijn.

Voor de inwendige mens kunt u heel de dag terecht in ons nieuwe clubgebouw.  Hebt u het nog niet gezien, kom dan gerust langs om een kijkje te nemen. Wij geven u graag een rondleiding. Om 17.00 is de trekking van de loterij. Loten á € 5,00 zijn nog steeds verkrijgbaar. De (geld)-prijzen zijn zeker de moeite waard om een lot te kopen. De prijsuitreiking van de 6-kamp zal eveneens rond 17.00 uur plaats vinden.

U bent van harte welkom om samen met ons dit feestje te komen vieren!party zaterdag
Party@GloriaLogo

Reageren

Vul het antwoord in om te kunnen verzenden! *