Snelste clubkampioenschappen ooit

Nog nooit verliepen de clubkampioenschappen zo snel. Op de eerste plaats was gebrek aan deelname hier debet aan. Jammer want de trainers staan een heel jaar klaar voor de atleten en zien graag hun investering terug in de uitslagen. Aan de andere kant, gooide het weer roet in het eten. We begonnen met regen en aangezien er in de middag nog veel meer regen beloofde te komen besloten we maar wat sneller door te werken.

Hierdoor konden we om 12.30 uur al de prijsuitreiking van de kleuters, mini-pupillen en C/B pupillen houden. Die hadden hun meerkamp in een lekker tempo afgewerkt. De kleuters waren wel in grote getalen aanwezig evenals hun ouders. Bij deze groep was aan begeleiding geen gebrek. Wel viel het een aantal ouders op dat het jeugdwerk en Gloria Atletiek in ieder geval één ding gemeen hebben, hun vrijwilligers. De jongste gingen dus weer vroeg naar huis, met blije gezichten en blije ouders. Die gewoon wat extra tijd hadden. Ook voor de loopgroepleden was inmiddels duidelijk wie de clubkampioenen waren. Tom bij de heren en Nikki bij de dames. Op Nikki zijn we een beetje extra trots. Ze traint graag mee met de trainingen die haar moeder geeft en zeker niet zonder resultaat. Nikki gaat zelfs met Erwin de MILA groep op donderdag trainen af en toe met de hulp van Janneke. De MILA groep kan zo blijven bestaan en zeker richting het crossseizoen is dat fantastisch. Alle junioren mogen deelnemen aan deze MILA groep, meer info bij Erwin en of Claudi.

De A pupillen, junioren en masters werkte ’s middags nog droog alle onderdelen af. Elkaar aanmoedigend en stimulerend. Ook hier konden we om 14.30 uur al de prijsuitreiking houden. Claudia werd voor de 17e keer clubkampioen, mooi om te zien hoe een klein atleetje uitgroeit tot een trainer die ook nog alle onderdelen beheerst. Timo Timmermans was de enige die een clubrecord evenaarde, samen met Hans Lückman heeft hij nu het clubrecord op de 1000 meter. Ondanks dat we het Timo van harte gunnen zijn we blij dat de naam van Hans mag blijven staan bij de clubrecords.

Na afloop werd er nog even nagepraat en wat gedronken in het clubgebouw, iets wat we eigenlijk niet gewend zijn. Maar waar we wel aan kunnen wennen.

De uitslagen vindt u hieronder.

Rest ons nog dank te zeggen aan uiteraard alle deelnemers, maar ook aan de juryleden en ouders. Want zonder hun hulp zijn we nergens. Ook dank aan onze trainers, die weer een heel jaar, geheel vrijwillig training hebben gegeven en voor hun atleten de lat weer wat hoger konden leggen.

Uitslagen clubkampioenschappen 2019
Foto’s Erwin

Reageren

Vul het antwoord in om te kunnen verzenden! *