Actie tijdelijk gestopt

Vanaf woensdag 4 maart gaan wij samen met JUMBO Bart en Katja de Bresser in Baarle-Nassau een bijzondere samenwerking aanAlle leden en supporters kunnen namelijk exclusief bij deze JUMBO supermarkt sparen voor geweldige en gepersonaliseerde clubartikelen! * De actie is vanaf 21 maart tijdelijk gestopt.

Hoe spaar je mee? 8 weken lang ontvang je bij elke € 10,- aan boodschappen, bij JUMBO Bart en Katja de Bresser in Baarle-Nassau, een actiezegel. Elk artikel kan op basis van een aantal actiezegels bij elkaar gespaard worden. Heb je het aantal actiezegels bij elkaar gespaard, dan kan je de volle spaarkaart bij de servicebalie van deze JUMBO inleveren. Je krijgt dan een unieke code! Via www.myclubstore.nl/jumbobaarlenassau wordt je doorverwezen naar een speciale webshop. Na het eenmalig aanmaken van een account kun je hier vervolgens jouw club selecteren, jouw artikel selecteren, kan je dit artikel zelf personaliseren en bestellen met je unieke code. Je zult dit artikel ± 4 weken na het sluiten van de webshop op kunnen halen.

Het leuke aan deze actie is, dat je geweldige gepersonaliseerde artikelen kunt sparen en dat je op deze manier ook een mooi bedrag kan ophalen voor de vereniging. Bij elke bestelling sponsort JUMBO Bart en Katja de Bresser namelijk onze clubkas. Ga daarom vanaf 4 maart naar JUMBO Bart en Katja de Bresser in Baarle-Nassau en trommel al je vrienden op om mee te sparen. Hoe leuk is het bijvoorbeeld om met z’n allen een gepersonaliseerd artikel te hebben?

Wij wensen iedereen veel spaar plezier!

Reageren

Vul het antwoord in om te kunnen verzenden! *