SPJ stratenloop ’t Bels Lijntje

De kleur van onze nieuwe sponsor is geel, zo ook het zonnetje op zondag 4 september. Gloria Atletiek ging voor het 2e jaar naar de zondagochtend en blijkbaar zijn veel lopers daar content mee. Wij waren ook blij met de opkomst van de lopers, vooral onze eigen  jeugdleden stonden massaal aan de start en trainers zijn dan trots. Training geven is leuk, maar atleten over grenzen zien gaan (lees: meedoen) is nog leuker. Menig atleetje kwam dan ook trots zijn medaille, beker en/of bloemen laten zien. En had je geen podiumplek, dan maakt het ijsje bij D’n Italjaan heel veel goed. 

Uiteraard hadden we ook wedstrijdlopers. Voor de wedstrijd stonden we even stil bij het overlijden van André Aarts. André heeft zich altijd hard gemaakt voor atletiek in Regio13 en was nu bezig met de talenten van onze regio nog betere training te geven.  De stilte was indringend en werd afgesloten met een luid applaus voor deze bijzondere man. Daarna werd het startschot gelost door Janneke van de Laak, wethouder Sport van de gemeente Baarle-Nassau.

De 10 km-wedstrijd werd gewonnen door Ben Souwen uit Eindhoven. Maar ook onze eigen Kim en Dian mochten op het podium om brons in ontvangst te nemen.  Menig atleet had het zwaar door het zonnetje dat deze zomer zijn best blijft doen. Maar de aanwezige EHBO wist raad (dank voor jullie inzet). Natuurlijk ook dank aan alle andere helpende handen met name ook de verkeersregelaars die ervoor zorgden dat alles goed verliep.

Ook onze sponsors zijn we erg erkentelijk. Dankzij hen kunnen we deze wedstrijd(en) blijven organiseren.  Ook dank aan Andy Kleiren die dit jaar onze fotograaf wilde zijn.

Gloria Atletiek kijkt tevreden terug naar deze editie van de stratenloop. Zondag 1 december is onze Enclavecross. Hopelijk zien wij dan weer al deze lopers aan de start.  Nogmaals dank aan alle vrijwilligers, deelnemers, sponsoren van de SPJ stratenloop ’t Bels Lijntje.

Foto’s Bianca
Foto’s Andy Kleiren

Uitslagen

Reageren

Vul het antwoord in om te kunnen verzenden! *