Stralende wedstrijddag

Wat een dag, ouderwets sportief, gezellig en leuk. Maar liefst 62 jeugdleden namen deel aan onze wedstrijd dat is een geweldige opkomst. Daar gaan trainers van stralen en de zon ook. Daarbij tellen we dat we sinds lange tijd weer meer dan genoeg hulp van ouders hadden (DANK), een nieuwe hoofdsponsor Van Kaam & Partners Financials voor jeugdwedstrijden. Ook verkochten we hele lekkere verse gesponsorde soep  “ ’t loopt in de soep” (Danielle Merx uit Chaam) die bij iedereen naar meer smaakte.  De handen wasstraat van Stichting Jeugdwerk, zorgde voor schone handen (ook dank aan Horta van Tilburg en constructie bedrijf Leo van Tilburg).

Dan de wedstrijd zelf! Stralende atleten die boven zichzelf uitstegen. Atleten die nog maar net hun handtekening onder  hun lidmaatschap hebben gezet en gewoon gezellig meededen. Niet wetende wat hun te wachten staat. Maar gewoon genieten van dat wat ze al kunnen en begrijpen dat het alleen nog maar beter kan worden. Ook  boosheid werd omgezet in kracht en dan spring je meteen een stuk verder. Als je al heel lang op atletiek zit en nooit durfde mee te doen aan een wedstrijd en toch die stap neemt en verbaasd bent over hoe leuk het is. Hoe mooi is het als de ene atleet de andere een aan wijziging komt geven. Als je dat als trainer ziet, dan zijn dat de krenten uit de atletiek pap.  Het mag duidelijk zijn dat het een geweldige wedstrijddag was. Waar trainers, bestuur en leden energie van krijgen.

De kleuters en mini’s werkten in de ochtend hun onderdelen af. Mooi om deze mini atleetjes aan het werk te zien. Al dan niet al in de gloria kleuren, maar wel allemaal in de gloria van hun prestaties. Trotse opa’s, trotse oma’s en trotse ouders (zelfs tantes) aan de kant van het veld.

De uitslagen spreken voor zich. En uiteraard is er een podium voor de eerste drie in iedere categorie. Maar bij atletiek kun je ook je eigen prestaties meten als je wat vaker meedoet aan wedstrijden en PR’s (persoonlijk record) verpulveren is een kroon op je trainingswerk. Of er clubrecords gesneuveld zijn houden jullie nog even tegoed.

Maar dat het een topdag was! Dat onderstrepen we!

Enkele foto´s van deze stralende dag.

Dank je wel aan iedereen die op welke wijze dan ook een bijdrage heeft geleverd.

O ja, zaterdag 24 oktober gaan we iets leuks doen, samen omdat het kan omdat het mag en omdat wij het leuk vinden. Van 10.00 tot 12.00 uur zet maar in je agenda. Meer info volgt.

Reageren

Vul het antwoord in om te kunnen verzenden! *