Stratenloop ’t Bels Lijntje onder tropische omstandigheden

Afgelopen zaterdag werd er in de straten van Baarle-Nassau-Hertog de stratenloop Van Oers ’t Bels Lijntje georganiseerd door Gloria Atletiek. De extra waterposten waren geen overbodige luxe tijdens deze editie die in tropische omstandigheden werd gelopen. Het publiek had zich gepositioneerd op de vele terrasjes op de Singel.

Na een gezamenlijke warming-up, klonk om 17.30 het startschot voor de eerste jeugdloop. Diverse atleten uit Baarle en omstreken streden mee voor de podiumplaatsen en de scholencup, die dit jaar werd gewonnen door BS de Akkerwinde, resp. gevolgd door BS De Vlinder en BS ’t Spoor.

Hierna was het de beurt aan de atleten voor de recreatieloop over 5,8 km en de wedstrijd over 10 km, die onderdeel uitmaakt van het regio 13 klassement. Deze werd bij de mannen gewonnen door Rick Hartogs van DAK in een knappe tijd van 32.00 Dyanne Verpaalen van Spiridon pakte het eremetaal bij de vrouwen in een tijd van 42.51

Onze vaste deelnemer aan de bedrijvenloop werd dit jaar winnaar van de bedrijvenloop. Proficiat Drukkerij Em. De Jong!

Na afloop werden de prijzen uitgereikt en kon er tijdens deze nazomerse avond nog worden nagepraat over ’t Bels Lijntje.

Rest ons nog om iedereen te bedanken die het mogelijk hebben gemaakt om wederom een succesvolle editie neer te zetten: vrijwilligers, organiserend comité, sponsoren, omwonenden en uiteraard atleten en hun begeleiders.

Wellicht zien we jullie weer tijdens onze Enclavecross in december.

Uitslagen: https://uitslagen.nl/uitslag?id=2019082413352

Foto’s (Erwin): https://photos.app.goo.gl/4fLtpuqo3bBHBLvt7

Foto’s (Sandra): https://photos.app.goo.gl/h2sV4EVy3Cw2YA8a9

Foto’s (John): https://photos.app.goo.gl/AHeKfeLwy5MZvzgF8

Reageren

Vul het antwoord in om te kunnen verzenden! *