Succesvolle indoorwedstrijd in Tilburg

Podiumplaatsen voor alle vijf!

Met maar liefst 5 podiumplaatsen, waarvan drie 1e plaatsen, kun je inderdaad spreken van een geslaagde indoorwedstrijd. Afgelopen zondag 9 januari gingen we met een kleine delegatie van vijf AV Gloria-atletes, want onze enige mannelijke vertegenwoordiger Martijn Gulickx moest vanwege een blessure verstek laten gaan, naar Tilburg voor een indooratletiekwedstrijd meetellend voor het Regio 13 Indoorcircuit. Vijf fanatieke meiden die onder begeleiding van hun ouders en een trainer lieten zien dat zij, naast het supergoed presterende crosscircuitteam van AV Gloria, ook in een verwarmde sporthal medailles kunnen winnen. 

 

De tweede van vijf indoorwedstrijden uit het regio 13 indoorcircuit vond plaats in de sporthal achter het Willem II stadion in Tilburg naast de nieuwe atletiekbaan van Attila, de atletiekvereniging uit Tilburg. De indoorwedstrijden werden afgewerkt in een meerkamp bestaande uit de sprint, hoogspringen en kogelstoten. Voor de d- en c-junioren was er daarnaast ook een extra hordenloop over 40 meter. De drie beste klasseringen van het Regio 13 indoorcircuit in de meerkamp tellen mee voor het eindklassement. Als Evelien en Claudia nog één indoormeerkamp weten te winnen zijn ze in hun categorie de eindwinnaar omdat ze ook de eerste indoorwedstrijd te Drunen al op hun naam schreven. Maar ook onze andere vernoemde atletes maken allemaal nog ruim kans op de eindoverwinning in het indoorcircuit.

De eerstvolgende indoorwedstrijd is op zondag 23 januari in Dongen georganiseerd door Atledo. Heb je als atleet (pupil of d/c-junior) ook zin om deel te nemen aan één van de volgende indoorwedstrijden geef je dan tijdig op via Claudi Olieslagers (wedstrijdsecretariaat). Hoe meer deelnemers hoe gezelliger zo´n dagje indoorsporten kan zijn. Vraag op de training maar aan Linsy, Evelien, Anouk, Claudia en Laura hoe leuk het kan zijn. Hieronder de uitslagen van onze topatletes. Proficiat met jullie prestaties!

 

Uitslagen:

 

Meisjes pupillen C

Linsy Heestermans

40 meter sprint: 8.08 sec.

Hoogspringen: 0.80 m

kogelstoten: 4.66 m

Totaal:  858 ptn 2e plaats

 

Meisjes pupillen B

Evelien Versmissen

40 meter sprint: 7.53 sec

Hoogspringen: 0.90 m

Kogelstoten: 5.14 m

Totaal: 1062 ptn 1e plaats

 

Anouk Verheijen

4o meter sprint: 7.72 sec

Hoogspringen: 0.95 m

Kogelstoten: 3.76 m

Totaal: 964 ptn 3e plaats

 

Meisjes junioren D(1e jrs)

Claudia Verheijen

40 meter sprint: 6.71 sec

Hoogspringen: 1.30 m

kogelstoten: 6.83 m

Totaal: 1336 ptn 1e plaats

 

40 meter horden

2e plaats: 8.67 sec

 

Meisjes junioren C(1e jrs)

Laura Verheijen

40 meter sprint: 6.81 sec

Hoogspringen: 1.35 m

Kogelstoten: 7.86 m

Totaal: 1407 ptn 1e plaats

 

40 meter horden

2e plaats: 8.77 sec

Reageren

Vul het antwoord in om te kunnen verzenden! *