Sylvester Cross en Oudjaarsloop

Gloria blijft doorgaan, ook de laatste dag van het jaar. Jan liep mee in Soest en Rens, Michiel en Erwin in Hilvarenbeek. Er werden medailles en PR’s mee naar huis genomen.

Jan liep in de ochtend de enige echte, grote Sylvestercross in een heel nat Soest. Het was echt slecht weer, veel regen, wind en veel plassen. Maar gelukkig was het niet koud en was het mulle zand door de regen wat harder geworden. Jan liep bij de D-pupillen, en heeft het heel goed gedaan. Vlak voor de finish zette hij zijn sprint in, haalde zijn directe tegenstander in en pakte het goud. Wauw, wat een sensatie op een van de grootste cross wedstrijden van Nederland. Onder het toeziend oog van opa en oma mocht Jan zijn prijs in ontvangst nemen. Volgende stop, Nationale Pupillen Indoor te Apeldoorn. Ook Nikki gaf acte de présence in Soest en liep de 6km in een tijd van 27.19 Goed gedaan.

Ondertussen waren Michiel en Erwin gestart met de warming up van de laatste 5km van het jaar in Hilvarenbeek. Michiel haalde zomaar 40 sec. van zijn PR af en liep in en tijd van 18.25 Erwin was tevreden met zijn tijd van 22.03 ondanks zijn verkoudheid. Rens liep de 1000m en behaalde daar de 1e plaats, ondanks een mindere tijd.

Namens Gloria Atletiek wensen we iedereen een prettige jaarwisseling en een sportief 2023.

Eefje bedankt voor je aandeel in dit verslag en de foto’s

Reageren

Vul het antwoord in om te kunnen verzenden! *