Trainingsweekend voor junioren.

Aan alle junioren van Gloria Atletiek,

Het lijkt allemaal nog ver weg, maar wij als Gloria Atletiek zijn al weer heel druk bezig met het voorbereiden van jullie trainingen.

Net als vorig jaar hoort daar natuurlijk ook het junioren trainingsweekend bij. Dit berichtje geeft alleen aan wanneer dit weekend plaats zal vinden (kunnen jullie dat alvast in je nieuwe agenda schrijven) en wat je een beetje kunt verwachten. Later zal de mogelijkheid zijn om je op te kunnen geven.

In het kort.

In het weekend van 21 – 22 – 23 oktober a.s. zal dit alles doorgaan in Dongen bij Atledo. Net als voorgaande jaren gaan we daar met de fiets naar toe en slapen we gezellig in het clubgebouw. Tijdens dit weekend zullen jullie trainen op verschillende onderdelen, uiteraard ook op atletiekonderdelen waarop wij in Baarle niet kunnen trainen. Denk aan poolstokhoogspringen etc. Naast deze intensieve trainingen is er natuurlijk ook nog tijd om andere leuke (maar ook sportieve) activiteiten samen te doen. Zoals zwemmen en …. Het zal net als eerdere edities weer een weekend vol sportiviteit, maar zeker ook met een hele hoop plezier worden.

Zorg dat jullie dit weekend vrij houden voor Gloria Atletiek, want één ding is zeker, ook dit jaar wil en kun je het junioren trainingsweekend niet missen.

Groetjes,

animaatjes-polsstok-hoogspringen-49046De trainers van dit weekend.

 

Reacties

  1. Seppe Smolderen
    28 september 2016 om 18:21

    an.van.waelderen@kpnmail.nl

Reageren

Vul het antwoord in om te kunnen verzenden! *