Uitslag BeNeGO

Afgelopen zaterdag 21 september was de organisatie van de jaarlijkse BeNeGo (België-Nederland-Go) in handen van Gloria Atletiek. Gloria Atletiek liet weer zien waar het goed in is. Organiseren! Het wedstrijdschema liep keurig op tijd! De sfeer was goed. Het zonnetje scheen en onze Belgische vrienden, werden ware vrienden. Atledo uit Dongen is altijd gezellig. Al miste we wel hun trainers.
Onze Tom was erg fanatiek, hij wilde zo graag de wisselbeker winnen. Dat hij geheime wapens inzette. Marleen en Petra, dachten ’s morgens nog dat ze jury en ouder waren. Maar ineens bleken ze deelnemer te zijn. Ze deden het met verve!
Onze pupillen deden weer erg enthousiast mee. Ze hadden plezier en waren trots op hun resultaat. Helaas hadden we wat minder deelname van junioren. We hadden hoge verwachtingen van Joep. Hij zou ons puntenkanon worden op de werpnummer. Maar helaas….. één wesp was de weg volledig kwijt. Er waren genoeg lekkere hapjes op het atletiekveld. Maar deze wesp koos voor Joep! En hij moest hem ook nog in zijn tong steken. Joep moest dus naar de spoed…… gelukkig liep het allemaal goed af. Joep was op tijd terug voor zijn koningsnummer Speerwerpen. Alleen had de “prik” van de arts hem ook onfortuinlijk geraakt. En was lopen even ook niet zo makkelijk. Dus zat speerwerpen er niet in! Jammer, want Joep had graag zijn PR verbeterd.
Jolien kwam van haar RTC training hoogspringen naar het Atletiekveld. Jolien kwam, zag en sprong 1.55 meter en heeft daarmee het clubrecord bij de D junioren meisjes op haar naam staan. Deze stond nog op naam van Marieke Obbes en Claudia Verheijen met 1.50 meter. Een van de deelnemers van Atledo sprong maar liefst 1.70 , een PR van 20 cm. Wat de sfeer natuurlijk ten goede kwam.
Bij het verspringen verbeterde Koen Michielsen zijn eigen clubrecord! Hij deed er zaterdag nog enkele centimeter er bij. Koen liet zien dat het hem niet aan snelheid ontbrak. Met een behoorlijke tegenwind verbeterde hij zijn eigen clubrecord op de 200m en ging voor het eerst onder de 24 seconden.

Klik hier voor de uitslag van de BeNeGO!

dsc_1203 dsc_1284 dsc_1323 dsc_1436 dsc_1447

Reacties

 1. Carmen Bogers
  23 september 2013 om 17:01

  Hoi,

  Ik mis Ruben Bogers van Atledo bij de uitslagen. D-junior.

 2. Margriet.ter Horst
  23 september 2013 om 19:23

  Hallo,

  De uitslag bij discus jongens junioren C is niet juist. Mijn zoon Bon heeft dit onderdeel niet gedaan. Hij zou wel heel erg blij zijn met dit resultaat. Het hoort bij Niels Verheugd.

 3. Tom
  23 september 2013 om 22:53

  Bedankt voor de reacties! De uitslag is bijgewerkt.

Reageren

Vul het antwoord in om te kunnen verzenden! *