UITSLAG Clubkampioenschappen

Wat een fantastische en sportieve dag. De clubkampioenschappen van 2018 mogen de boeken in als een met een gouden randje. We begonnen ’s morgens met de afsluiting van ons feestjaar. Burgemeester en wethouders waren onze gast en onthulden een cadeau aan onze leden. Een klok, die tevens dienst kan doen als stopwatch. Later op de dag met het lopen van de lange afstanden kwamen we er al achter, dat dit heel fijn is, “je gaat er harder van lopen”, aldus één van onze atleten.  Dit cadeau is mede mogelijk gemaakt door Q-Lite, SPJ en Blocc waarvoor onze hartelijke dank. De Italjaan zorgde dat iedereen een lekker ijsje kreeg en ze leverde er ook het perfecte ijsweer bij!

De aanwezige atleten hadden er zin in. Ze strijden in hun categorie voor de titel “clubkampioen”. Maar weten allemaal ook heel goed, dat meedoen belangrijker is dan winnen. Bij de junioren waren juryleden genoeg (dank je wel juryleden). Waardoor een aantal trainers weer atleet waren en boven zichzelf uitstegen. Dennis bleek ineens 1.40 hoog te kunnen springen. Claudia werd voor de 16e keer clubkampioen. Tom, ja die won weer alles en haasde Timo naar een PR.  Koen liet zich ook niet onbetuigd. Sinds september hebben we ook volwassenatletiek   (donderdag 19.30 uur kom een keer meedoen) en een aantal volwassen lieten zien wat ze in één maand al geleerd hebben.

Ook deden een aantal loopgroepleden mee, minimaal aantal. Maar maximaal qua prestatie. Petra was zo trots dat ze met de 100 meter, 2 heren voorbij liep dat haar vreugde kreet in heel Baarle te horen was.

Maar de jeugd heeft de toekomst. Dat zag je, Nikki traint tegenwoordig mee met de loopgroep van haar moeder. Wat zich resulteerde in een prachtige tijd op de 1000 meter.  En aan de podiumplekken te zien, blijkt weer dat meerdere sporten toch met atletiek te combineren zijn. Natuurlijk zijn we trots op alle prestaties waar we een heel jaar lang voor trainen. Maar waar we vooral trots op zijn is de goede sfeer en de saamhorigheid die de hele dag te voelen was op het atletiekveld.

Hieronder de uitslagen!

Uitslag clubkamp 29 sep 2018

Foto’s (Bianca)

Foto’s John

Clubrecords

(hier moet nog even naar gekeken worden)

Reageren

Vul het antwoord in om te kunnen verzenden! *