Uitslagen en foto’s openingswedstrijd

Afgelopen zaterdag was het een sportief gebeuren bij Gloria Atletiek. Traditioneel houdt Gloria Atletiek eind maart haar openingswedstrijd. Al jaren is het een sportief gebruik om ATAC (Turnhout), AC Merksplas en AVR ’69 (Reusel) uit te nodigen.
Vooral onze Belgische vrienden kijken uit naar dit jaarlijkse uitje en lijken met steeds grotere getallen naar Baarle te komen. Sportief werd er gestreden door de Belgen & Nederlanders. Met lede ogen moest Gloria dan ook aanzien dat er veel Goud, Zilver & Brons naar het buitenland (en Reusel) verdween. Maar goed, wij krijgen weer een dikke veer…………voor de geweldige organisatie!
Het was wel een beetje frisjes, jammer, maar misschien wel heel goed voor de prestaties!

Clubrecords gaan er ook altijd wel een paar aan. Tom lukt het om het clubrecord op de Engelse mijl te verbreken. Welliswaar door broederliefde. Koen heeft 3 volledige rondjes als haas gediend om zijn broer Tom aan het clubrecord te helpen.
Isatu Sesay heeft het clubrecord gevestigd bij het speerwerpen 13 meter 13. Vanaf dit jaar is het gewicht van de speer veranderd voor de meisjes B-junioren, dus er stond nog geen clubrecord.
Paul is de eerste master die een Engelse mijl liep 7 min 25 dus ook een clubrecord. Voor trainer Paul hebben we diep respect gekregen. Alle onderdelen meedoen, wat zal hij stijf zijn geweest afgelopen zondag.

Natuurlijk ook een woordje van dank. Voor alle ouders die hun vrije dag op het atletiekveld hebben doorgebracht. Het kan niet genoeg gezegd worden, Gloria Atletiek bestaat alleen maar uit vrijwilligers. Het is dan ook de kroon op ons werk, als ouders ons willen helpen! Ook juryleden & Trainers bedankt! Natuurlijk ook dan aan onze atleten die meededen. Helaas wat minder dan gehoopt, maar veel Belgische atleten gingen lekker op vakantie! Iedereen die mee heeft gedaan! DANK!

Klik hier voor de uitslagen van de kleuters en de pupillen.

Klik hier voor de uitslagen van de junioren, senioren en masters.

De foto’s van de podia zijn terug te vinden in ons fotoboek op de site!

Reageren

Vul het antwoord in om te kunnen verzenden! *