Warandeloop – NK Cross

Met helaas wat afmeldingen bij Gloria, kon de Warandeloop doorgaan in Tilburg, dit jaar wederom decor voor de NK. Na de QR check en alle formaliteiten, konden de atleten zich in alle rust voorbereiden tijdens de parkoersverkenning.

Onder begeleiding van Claudi, werd Tom begeleid naar de start. Een mooie tijd werd er door Tom gelopen op de 1700 meter. Lander was daarna aan de beurt, een groot en lastig deelnemersveld, maar Lander kent de klappen van de cross zweep. Zo ook zijn zus Amber en Mirthe die elkaar tijdens de 1680 meter naar een hoger plan tilden.

Rens was daarna aan de beurt, dwars door alle plassen, over de heuveltjes, volle bak. Daarna snel droge sokken om de voeten weer op te warmen. Meike leek meer recreatief rond te lopen, continu met een brede lach op haar gezicht. Hardlopen is ook gewoon leuk. Aangemoedigd door Freke en Michiel, ging Rik daarna van start in eveneens een zeer sterk deelnemersveld. Hij liep 2800 meter in een knappe tijd van 10.56

Zondag, de dag van het cross gala en NK voor junioren A, B en senioren. Michiel startte om 11.00 voor 4400 meter welke hij liep in een tijd van 17.08 wat een verbetering betekende van zijn prestatie vorige week. Nikki ging daarna vol goede moed van start. Helaas was zij genoodzaakt uit te stappen wegens een blessure. Jammer, Nikki, volgende keer beter.

Volgende week onze eigen Enclave Cross.

Uitslagen: https://evenementen.uitslagen.nl/2021/warandeloop/

Foto’s: https://photos.app.goo.gl/PsVzAteENqhwsBEYA

Reageren

Vul het antwoord in om te kunnen verzenden! *