Wat een dag !!

Competitie, meerkamp en stratenloop, genoeg om de dag te vullen voor Gloria.  Eindelijk mochten we weer….

Competitie C/D junioren

De dag begon in Rijen bij Spiridon waar onze C en D junioren acte de présence gaven en hoe. Iedereen had er zin in en dat kon je merken aan de prestaties.  Met name Thomas sprong er boven uit met 1 gouden en 2 zilveren plaatsen en bovenal, zijn kers op de taart, het clubrecord bij Hoog en Horden.  Hij sprong maar liefst 1m70  en snelde naar een tijd van 16,34 over de horden. Ook Juul, enige D junior in de ploeg van C junioren, hield zich knap staande met een dikke vette PR bij ver.  Ook Sanne kon zichzelf een schouderklopje geven met een gouden plak bij Speer en een zilveren bij Discus.  Voor Pieke was het kennismaking met de ‘echte’ competitie en samen met Rik en Michiel droegen zij hun steentje bij aan het punten totaal van de Jongens C. 

Bij meisjes C gingen de prestaties hand in hand met enkel teleurstellingen, hetgeen ook hoort bij sport. Imke vocht een robbertje uit met de hoogspringlat, waar Meike dit probleem had met het estafette stokje en Freke met het startblok. Echter deed dit niets af aan hun prestaties, inzet en teamspirit. Valerie leek ‘flierefluitend’ door de dag heen te komen, knap gedaan en ook Femke leverde haar bijdrage aan het team.

Uiteindelijk was dit genoeg voor een knappe 4e plaats voor beide teams en landelijk een 60e en 77e plaats.  Op naar de finale ronde in september.

Dirk Kuijt foundation Frame competitie

Denise had zich ingeschreven voor deze geweldige meerkamp en behaalde een knappe 2e plaats in de meerkamp en kon ook haar lijstje persoonlijke records aanpassen met 2 nieuwe noteringen.  Gefeliciteerd, Denise.

Chaamloop

Chaam had de primeur en kon de eerste stratenloop van de regio op de wedstrijdkaart zetten.  Zoals gebruikelijk waren hier ook veel Gloria atleten aanwezig en met name de prestatie van Juul, inderdaad die van de competitiewedstrijd eerder die dag, even vermelden.  Hij liep de 5km in een tijd van 23:35 en behaalde hiermee de 2e plaats in zijn categorie.  Ook Daan, 3e plaats en Rens, 4e plaats kleurden de 1500m Gloria blauw.  Voor de overige uitslagen verwijzen wij naar www.uitslagen.nl  Gloria liet zich zien op alle afstanden: 5km, 10km en halve marathon. 

Uitslagen competities:

https://www.atletiek.nu/wedstrijd/vereniging/35643/231/

https://www.atletiek.nu/wedstrijd/vereniging/35622/231/

Foto’s competitie en Chaamloop:

https://photos.app.goo.gl/HZjT9AhMC9jRa7gr5

https://photos.app.goo.gl/zYYe8iAVrbpgd8pXA

Reageren

Vul het antwoord in om te kunnen verzenden! *