Zeven heuvelen en de Scorpio Cross

Het was weer een druk weekend voor Gloria. Met de Zevenheuvelenloop en de Scorpio Cross stonden 2 kanjers van wedstrijden op het programma.

Vrijdagavond liepen, Remco, Rik, Timo, Mathijs, Michiel en Erwin de nachtloop in Nijmegen. Iets minder dan 7 heuvels, maar veel ambiance en een mooie treinreis, maakt zo’n dag compleet. En Eddy liep zondag de ‘echte’ Zevenheuvelenloop in een tijd van 1.05.23

Zondag om 10.30 klonk het startschot in Oosterhout bij de Scorpio cross. Veel deelnemers wilden in het mooie weer, laten zien waar ze voor hadden getraind.

Even leek het erop dat Kaat te laat aan de start zou verschijnen door een lange opwarming, maar dat kun je aan de trainers wel toevertrouwen, Kaat stond 5 minuten voor de start klaar en knalde uit de startblokken. De zusjes Denise en Melissa mochten samen een medaille mee naar huis nemen, knap gedaan. Tom heeft wat moeite met de concurrentie, maar probeert met de juiste instelling en training, toch het beste uit zichzelf naar boven te halen.

Freke was deze keer iets eerder opgestaan om een stevig ontbijt te nuttigen en dat resulteerde weer in een mooie top 5 klassering. Valerie had haar opa meegenomen voor de nodige support en dan kan Valerie altijd net een tandje meer.

Vic en Ziva hadden allebei wat last van een verkoudheid en dat loopt helaas niet zo lekker, maar wel punten gescoord voor de club. Nikki pakte weer goud en Eddy zilver. Zo kwam er weer een einde aan een mooi weekend voor Gloria.

Volgende week gaan we weer naar de Warande in Tilburg, na twee jaar Beekse Bergen. Hopelijk staat de ‘Gloria boom’ er nog.

Uitslagen Gloria atleten: https://uitslagen.nl/uitslag?id=2019111713351&tl=nl&zk=gloria

Foto’s: https://photos.app.goo.gl/6G99dRu1A2TG9aJi7

Reageren

Vul het antwoord in om te kunnen verzenden! *