Zilver!

Gloria Atletiek had hem bijna… het grote Attila kaapt het goud weg!

Afgelopen vrijdag was de prijsuitreiking van het crosscircuit regio13! We waren te gast bij Attila en alvorens de prijsuitreiking begon maakte Tim zich nog even nuttig door even mee te versieren. Natuurlijk was Gloria daar net zoals bij de cross weer rijk vertegenwoordigd. Zelfs onze voorzitter & penningmeester waren erbij! Natuurlijk begonnen we met de individuele plaatsen en zoals we vorige week al schreven, schitterde we 5 keer op het podium (nou ja 4x, Annelot was er niet). 

Goud voor Bram & Anouk

Zilver voor Jolien & Linsy

Brons voor Annelot.

Vorige week schreven we ten onrechte dat Linsy brons had. Maar ze had een gedeelde 2e plaats dus ZILVER!

Bram & Annelot kregen een geweldig prijs. Op zondag 13 maart (we zullen ze dus missen op de snertcross) krijgen ze van Greg van Hest een clinic aangeboden! Dit zal een geweldige en leerzame ochtend zijn voor Bram & Annelot en het is ze ook van harte gegund.

Alle andere atleten, kregen een diploma, snoep en een cadeautje (mits je aanwezig was).

Daarna de verenigingsprijs…………Goud voor Attila, Zilver voor Gloria en Brons voor Atledo……..

Zo trots als een pauw, nam Claudi de beker in ontvangst! Natuurlijk is het niet haar verdienste maar van alle Gloria Atleten,  maar als drijvende kracht……..heeft ze haar best gedaan om te motiveren en te stimuleren. Altijd positief en met een stemgeluid waar menig trainer jaloers op is. De beker staat natuurlijk nu in onze Speerpunt  te schitteren naast de gouden bekers van de vorige jaren…….

Op zondag 13 maart wordt voor de 10e keer  tijdens de snertcross de wisselbeker worden uitgereikt aan………..de Gloria atleet die dit seizoen het beste heeft gepresteerd!

2002   Rens Peters

2003   Joris Bruurs

2004   Edwin Bruurs

2005   Laura Rijvers

2006   Kim Verhoeven

2007   Annelot & Lynn Staes

2008   Claudia Verheijen

2009   Jolien Stuijk

2010   Anouk Verheijen & Bram Mengerink

2011 ?

Reageren

Vul het antwoord in om te kunnen verzenden! *