Zon en aardbeien

Kapellekensloop in Minderhout

Al 26 jaar organiseert de KWB in Minderhout de Kapellekensloop. Een echte dorpsactiviteit voor jong en oud waar de aardbeien centraal staan.  Gloria Atletiek heeft elk jaar diverse deelnemers aan de start staan, zo ook deze editie.

Rens mocht de spits afbijten bij de 400 meter.  Een deelnemersveld van meer dan 50 atleten, is toch echt te veel van het goede op dit parkoers voor een relatief korte afstand.  Rens ging voor het uitlopen en de snoepzak, haalde nog diverse atleten in maar was tevreden met zijn 17e plaats, maar vooral tevreden over het niet mee doen in de gekte van de start.  Ongelooflijk dat er niet meer valpartijen hebben plaatsgevonden.
Erwin kon daarna aan de bak bij de 3km en dwong hier een 3e plaats af en kon als eerste zijn aardbeien gaan ophalen.  Hierna gingen al snel de 10EM en 1/2 marathon lopers van start. Cel liep de 1/2e en had zich voorgenomen met dit warme weer om een een stabiele wedstrijd te lopen. Zo ook Kees die samen met Judith en Oskar 10 Engelse mijlen moesten verorberen in deze benauwde omstandigheden.  Margriet had de stoute 10 kilometer schoenen aangetrokken en liep een zeer verdienstelijke wedstrijd.  Met Pieter als supporter,  verdedigde Jorinda de Gloria kleuren op de 5km en na afloop kon iedereen dan traditie getrouw nagenieten bij de sportborrel bij de familie Staes waar Lieselot ook de 5km had gelopen in een mooie tijd.

Mocht er iemand niet zijn vermeld, dan graag een berichtje.

Uitslagen
IMG_9040Foto’s

Reageren

Vul het antwoord in om te kunnen verzenden! *