Zondag 21 februari ‘Snertcross’ bij Gloria Atletiek

snert1

Zondag 21 februari organiseert Gloria Atletiek te Baarle-Nassau de jaarlijkse “SNERTCROSS”.
Een cross voor iedereen, die eigenlijk nergens om gaat, geen winnaars kent, geen uitslagen heeft en dus ook geen eeuwige roem. Deelnemers starten allemaal tegelijk (behalve de kleuters), maar kunnen vooraf of tijdens de cross kiezen uit het aantal rondes wat gelopen gaat worden. Aan de finish is er een prestatiekaart, met daarop de gelopen tijd. En in de kantine is er snert en voor de deelnemers die geen snert lusten is er warme chocomel.

Tijdens de snertochtend is het altijd weer een gezellige boel, de lopers doen hun uiterste best om zo goed mogelijk, meestal voor eigen publiek, te presteren en in de kantine is het leuk napraten over het wel of niet afzien onderweg.
Er is zowel een start om 10.45 uur (kleuters) als een start om 11.00 uur (alle overige deelnemers). We starten op de atletiekbaan, Ruiterpad 17, 5111 BZ Baarle-Nassau. Kom wel wat vroeger, want er moet wel worden ingeschreven.

De ronde die moet worden gelopen is vrijwel volledig onverhard en is 1410 meter lang. Er kan gekozen worden uit de volgende afstanden: 1530, 2940, 4350, 5760, 7170, of 8580 meter, dus maximaal 6 ronden.

Kleutercross
Zoals gemeld, start de kleuters en mini-pupillen (3 t/m 6 jaar) als eersten. Hun cross is over 400 meter en zelfs binnen deze groep wordt altijd volop strijd geleverd. Dus ouders van kleuters opgelet: zorg dat je iets eerder aanwezig bent om in te schrijven, want de kleuters starten om 10.45 uur.

Kosten
Inschrijven kost €2,00 per persoon, gezinnen betalen voor de eerste twee gezinsleden €2,00 en voor de overige gezinsleden €1,00. Neem familie en vrienden gerust mee, iedereen mag deelnemen en ook voor hen is de kantine geopend. Voor meer informatie zoals startplaats en route, kijk op www.gloria-atletiek.nl

Reageren

Vul het antwoord in om te kunnen verzenden! *