Thuiswedstrijd in Chaam

Gloria Atletiek bij de Chaamloop

Op de eerste zaterdag van juli staat al jaren de Chaamloop op de kalender, een hardloopevenement waar al diverse Gloria Atleten aan hebben deelgenomen.  Zo ook dit jaar weer, voor de Chaamse Gloria atleten een thuiswedstrijd met een extra tintje.

Freke knalde op de 1000 meter gelijk naar de 1e plaats in een geweldige tijd van 3:43  Een topprestatie onder deze warme omstandigheden.  Haar broer Juul liep ook een zeer goede wedstrijd maar kon zijn zus net niet bijhouden, hij behaalde het podium en bracht het zilver mee naar huis.  Op de 1500 meter was het een en al Gloria.  Meike liet zien uit het echte ‘MILA’ hout te zijn gesneden en behaalde goud in een tijd onder de 6 minuten.  Gevolgd door Femke die het loopritme steeds beter weet te vinden.  Norah, ook een Gloria topper probeerde beide collega’s bij te houden, maar moest uiteindelijk toch genoegen nemen met brons. Extra leuk natuurlijk dat trainster Laura Rijvers de prijzen mochten overhandigen.   Sanne, een echte kanjer, doet altijd mee en werd flink aangemoedigd door het thuispubliek.  Dan voelt ook de 4e plaats als een overwinning, knap gedaan.

Bij senioren en masters begon Erwin als eerste aan zijn 5km Hij kon geen potten breken, maar was tevreden met 22m33  Ondertussen ging de halve marathon van start, sinds vorig jaar weer op het programma van de Chaamloop.  Tom ging voortvarend van start, maar kwam uiteindelijk niet op de uitslagenlijst.  Andre ging als een speer en kwamen binnen in een tijd van 1u51  Ook Oskar deed zijn duit in het Gloria zakje met een tijd van 1u56   John, Petra en Lidy waren elkaars steun en toeverlaat in deze zware editie van de Chaamloop en waren na afloop tevreden met hun prestatie. Lidy behaalde zelfs Zilver.36910730_1680726425375570_4800410072574328832_n IMG_9119  Ondertussen waren Margriet en Eddy al gestart met de warming up voor hun 10 kilometer   Eddy moest eerst nog zijn wisselbeker van het regio klassement van vorig jaar inleveren om vervolgens op een 5e plaats te eindigen.  Eddy gaf aan dat de hardloopprioriteiten nu elders liggen, sinds hij opa is geworden.  Gefeliciteerd, Eddy.  Ook Margriet kon tevreden naar huis met een mooie 17e plaats.

Nu kunnen de atleten het vizier richten op ons eigen Bels Lijntje, de inschrijvingen zijn al geopend !!  Inschrijven Bels Lijntje

Foto’s Martijn
uitslagen

Mochten er nog namen ontbreken in het verslag, graag een berichtje

Reageren

Vul het antwoord in om te kunnen verzenden! *